O nas

 
 
 

Naša poslovna pot se je začela pred tridesetimi leti, ko smo kot družinsko podjetje pričeli s kovinsko dejavnostjo v Grosupljem. Skozi leta poslovanja sta se razvili dve podjetji, ki še danes uspešno poslujeta na domačem in tujem trgu. V letih vzponov in padcev smo se naučili premagovati še tako nemogoče ovire, hkrati pa pridobili veliko izkušenj na področju računovodstva in oddajanja nepremičnin, s katerima se aktivno ukvarjamo že več kot 10 let. V želji po rasti in nadaljevanju uspeha smo se odločili razširiti osnovno dejavnost v novem podjetju PRO INVESTMENT d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 2019. Še naprej želimo graditi uspešno poslovno zgodbo in postati uveljavljen računovodski servis.

Ekipa PRO INVESTMENT

»The secret of getting ahead is getting started.« Mark Twain

 
 
 
 
 • Katarina Dolinar Več »

  Katarina Dolinar

  Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka z opravljeno nacionalno poklicno kvalifikacijo računovodje. Svojo strokovnost nenehno izpopolnjujem z dodatnim izobraževanjem, saj želim svojim strankam nuditi popolno strokovno podporo na vseh nivojih poslovanja. Dobro se zavedam odgovornosti, ki jo nosim kot vaš partner, in z ekipo bomo dali vse od sebe, da upravičimo vaše zaupanje.
   
 • Maruša Rus Več »

  Maruša Rus

  Izobraževala sem se na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer sem tudi diplomirala. Svojo poklicno pot sem razširila s pridobljenim certifikatom za nacionalno poklicno kvalifikacijo računovodje. Znanje redno nadgrajujem, saj se zavedam pomembnosti nenehnega izobraževanja na vseh področjih računovodstva. Moje glavno vodilo pri delu je zagotavljanje kakovostnih storitev za zadovoljstvo in zaupanje naših poslovnih partnerjev.
   
 
 
 
 

Zakaj izbrati nas?

 
 • Osebni pristop Več »
   

  Osebni pristop

  Za nas niste le številka. Vsaki stranki se posvetimo ter skrbno prisluhnemo njenim željam in potrebam.
   
 • Ugodne cene Več »
   

  Ugodne cene

  Storitve nudimo po konkurenčnih cenah, hkrati pa zagotavljamo njihovo kvaliteto in strokovnost.
   
 • Izkušnje Več »
   

  Izkušnje

  Z računovodstvom se ukvarjamo že več kot 10 let. Zavedamo se, da so izkušnje pri zagotavljanju točnih in verodostojnih informacij ključnega pomena.
   
 • Odzivnost Več »
   

  Odzivnost

  Smo prilagodljivi, odzivni in ažurni. Strankam smo vedno na voljo za informacije.
   
 • Strokovnost Več »
   

  Strokovnost

  Z nenehnim učenjem in spremljanjem zakonodaje skrbimo za strokovnost storitev.
   
 • Zanesljivost Več »
   

  Zanesljivost

  Smo zanesljiv poslovni partner, na katerega se lahko vedno zanesete.
   
 
 
 
 

Se nam želite pridružiti?

Pošljite povpraševanje in z veseljem vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Več

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.